Overslaan en naar de inhoud gaan

Registratie voor International ESEE - Degrowth Conference 2024 Pontevedra & 10th Degrowth Summer School

Afbeelding
Logo 10th Degrowth Conference

De inschrijving voor de 10e Internationale Degrowth Conferentie en de 15e Conferentie van de European Society for Ecological Economics (ESEE) is nu geopend. Tot en met 31 maart met korting voor vroege vogels.

Deelnemers die zelf presenteren kunnen zich tot 22 april inschrijven. De overige deelnemers hebben tot hebben tot 6 mei de tijd.

De conferentie zal worden gehouden in de stad Pontevedra (Galicië, Spanje) van 18 tot 21 juni. 

Informatie & registratie

10th Degrowth Summer School
Dit jaar is de Summer School verdeeld in twee weken: de Statische Week in Barcelona (3-9 juni), waarin thema’s worden besproken als de grondslagen van degrowth, dekolonisatie, (groen) extractivisme, opofferingszones en de energietransitie, plus een één- week durende Fietskaravaan door Galicië (10-17 juni), een regionale en landelijke ervaring van ontgroei-theorie en -praktijk, waarbij lokale groepen en sociale bewegingen worden bezocht die actief strijden tegen de problemen die worden veroorzaakt door de onbeperkte groei in het gebied. Inschrijven voor beide weken is aan te raden, al is het ook mogelijk om alleen voor de eerste week in te schrijven.

De eindbestemming is Pontevedra, Galicië op de 17e, met de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5e Internationale Vergadering van de Degrowth-beweging, voordat de 10e Internationale Degrowth-conferentie en de 15e European Society for Ecological Economics (ESEE)-conferentie zullen plaatsvinden vanaf 18 juni. tot 21, 2024.

Inschrijven kan nog tot 10 maart, 23.59h

Contact: summerschool@degrowth.org.